'Loki'-fans opgelet: hoopte je op seizoen 2? Dan hebben we slecht nieuws

Loki seizoen 2 laat nog wel even op zich wachten

Het tweede seizoen van de serie Loki komt voorlopig nog niet op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 6 september 2021 08:28

Marvel-baas Kevin Feige vertelt dat het tweede seizoen van Loki nog wel even op zich laat wachten. Het nieuwe seizoen lijkt niet voor 2023 opgenomen te worden.
De eerste rits afleveringen werd geschreven door Michael Waldron en geregisseerd door Kate Herron. Zij regisseerde alle zes de afleveringen van de serie, en mocht de serie laten eindigen met een enorme cliffhanger. Daarbij onthulde de serie He Who Remains, de variant van MCU-schurk Kang the Conquerer.

Nieuw seizoen
Aan het einde van het seizoen kwam de variant van Loki die we volgen terecht in een andere realiteit, eentje waarin Kang zichzelf onthuld had.

Tijdens een interview met Collider, liet Feige weten dat ze ontwikkeling van de nieuwe reeks begonnen is. Maar gemakkelijk gaat het allemaal niet. Men moet eerst een nieuwe regisseur zien te vinden, en de opnames kunnen wellicht in 2022 of pas in 2023 beginnen.

"We zijn ermee bezig. We ontwikkelen de boel op dit moment," vertelde Feige. "De hoop is dat we voor het grootste deel hetzelfde creatieve team terug kunnen brengen."

"Kate gaat aan de slag met grotere en betere dingen. Dus de zoektocht naar een regisseur gaat bijna beginnen. Ik probeer nu niets te ontwijken. We hebben een startdatum en ik weet niet zeker wanneer we beginnen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Loki, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Tom Hiddleston

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws