search
Deze 5 series kan je vanaf deze week zien op Netflix
Series / Streaming-diensten

Deze 5 series kan je vanaf deze week zien op Netflix

Deze week krijgen we meerdere nieuwe series op Netflix. We zetten ze voor je op een rij.

Vandaag kijken we zoals elke maandag weer naar de series waarvan we nu alvast zeker weten dat ze op Netflix te zien zijn de komende dagen. Natuurlijk is het niet alles; niet alle series die Netflix toevoegt zijn al aangekondigd.

On the Verge (7 september): Vier vrouwen - een chef, een alleenstaande moeder, een erfgename en een werkzoekende - worstelen met liefde, werk en een midlifecrisis in het L.A. van voor de pandemie.

The Circle seizoen 1 (vanaf 8 september): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Into the Night seizoen 2 (8 september): Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Metal Shop Masters (10 september): In deze wedstrijdserie, moet een groep metaalkunstenaars het tegen elkaar opnemen met epische opdrachten. Een van hen wint 50.000 dollar.

Lucifer seizoen 6 (10 september): De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen