'The Boys' seizoen 3 lijkt een bijzondere wending te nemen

Bijzondere wending in The Boys seizoen 3

Het derde seizoen van The Boys lijkt een opvallende wending te nemen.

Jim Pedd, 6 september 2021 om 10:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het Vought News Network heeft heel wat geinige video's vrijgegeven de laatste tijd voor The Boys. Ze bieden met name inzicht in wat we kunnen verwachten van het komende derde seizoen en hinten nu naar een mogelijke strijd tussen Homelander en Vought.
Homelander was de poster boy van Vought, maar in het tweede seizoen begon hij te botsen met CEO Stan Edgar. En zijn publieke imago kwam onder druk te staan doordat hij een burger doodde en de video daarvan uitlekte.

Ruzie met Homelander?
Vought News Network komt eens in de zoveel tijd weer met een nieuwe video. En daarin wordt Homelande ropmerkelijk weinig genoemd.

De eerste keer dat hij genoemd wordt, is als blijkt dat hij geen publieke verschijning gemaakt heeft sinds het moment dat Stormfront als Nazi onthuld werd. Ook wordt hij omschreven als een "super van buiten, maar van binnen gewoon een man".

Dat lijkt een poging om Homelander menselijker te maken na zijn publieke falen in het tweede seizoen. Maar vervolgens wordt hij niet benoemd in de video's, en lijkt het er zomaar op dat hij niet meer de golden boy van Vought is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Antony Starr, Homelander

Populair nieuws