search
Opnames tweede seizoen 'Barbaren' begonnen
Series / Nieuws

Opnames tweede seizoen 'Barbaren' begonnen

Het eerste seizoen van de reeks is te bekijken bij streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat de Duitse serie Barbaren een vervolg zou krijgen was eerder al bekend. Nu werd bekend gemaakt dat de productie van het tweede seizoen is begonnen.

Het is alweer zowat een jaar geleden dat Netflix ervoor koos om de nieuwe Duitse reeks genaamd Barbaren naar haar streamingdienst te brengen. In deze reeks draait het allemaal om de oorlog die gaande is tussen de Germaanse bewoners van het huidige Duitsland en de Romeinen die bezig zijn aan een stevige opmars richting het Noorden.

Terugkerende castleden
Verschillende namen die reeds deel uitmaakten van de cast van het eerste seizoen keren ook voor het tweede seizoen terug. Het gaat hierbij niet alleen om Jeanne Goursaud, maar ook om Laurence Rupp evenals om David Schütter. Bovendien zullen er ook heel wat nieuwe namen aan de cast worden toegevoegd.

Het tweede seizoen van Barbaren zal bestaan uit in totaal zes afleveringen. Er wordt verwacht dat ze ergens in de tweede helft van 2022 of zelfs pas in 2023 online zal verschijnen.

Heb je de reeks Barbaren nog niet gezien en wil je daar graag verandering in brengen? Het eerste seizoen van de reeks kan worden bekeken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen