'Downton Abbey' verschijnt binnenkort ook weer op Netflix België

'Downton Abbey' binnenkort weer op Netflix België

Binnenkort is de populaire reeks eindelijk ook weer te bekijken op Netflix België...

Geoffrey Ketels, 6 september 2021 om 15:29

Goed nieuws voor Belgische Netflix-abonnees. De populaire serie Downton Abbey zal binnenkort ook weer op het Belgische platform van de streamingdienst te bekijken zijn.
Het populaire Britse kostuumdrama uit de periode tussen 1912 en 1925 Downton Abbey staat nu echt bijna terug op streamingdienst Netflix. De reeks was in het verleden al te bekijken bij Netflix België, maar moest van de streamingdienst worden afgehaald vanwege een rechten kwestie.

Amazon Prime
De serie was eerder tussen het jaar 2010 en 2015 te zien bij Netflix. Toen moest 's werelds grootste streamingdienst zich echter neerleggen bij het feit dat de rechten werden overgenomen door Amazon Prime Video. Ondertussen heeft Netflix de rechten terug weten te verkrijgen waardoor abonnees uit België binnenkort terug met de reeks aan de slag kunnen.

In verschillende landen verscheen Downton Abbey ondertussen al in het aanbod van Netflix. Belgische kijkers moeten wel nog even wachten. Dit tot 1 november van dit jaar. Vanaf dat moment is de populaire serie ook terug daar te bekijken.

In het jaar 2019 verscheen er ook reeds een eerste film gebaseerd op de reeks. Er wordt ondertussen ook gewerkt aan een vervolg, maar deze liep door Corona heel wat vertraging op. Wanneer deze nieuwe film moet verschijnen is voorlopig dan ook nog maar zeer de vraag. In eerste instantie stond de lancering van de nieuwe film gepland voor december 2021, maar ondertussen zijn de plannen verschoven richting maart van volgend jaar.

Lees meer over: Downton Abbey, serie, series, Netflix, Netflix Belgie

Informatie over de serie: Downton Abbey

Populair nieuws