search
Morena Baccarin over 'Gotham's Arkham Asylum
Series / Nieuws

Morena Baccarin over 'Gotham's Arkham Asylum

Het wordt nogal comic book-achtig.

In een interview met IGN ging actrice Morena Baccarin in op haar rol in FOX-serie Gotham. Haar personage, Dr. Leslie Thompson, mag een belangrijke rol spelen in de tweede helft van het seizoen. Ze werkt namelijk in Arkham Asylum, waar Jim Gordon (Ben McKenzie) nu is toegewezen.


"Ze blijven niet te dicht hangen bij de mythologie van de comics," begon Baccarin over haar personage. In de comics is ze bevriend met de ouders van Bruce Wayne en later wordt ze vertrouweling van Batman. "Zij en Jim ontmoeten elkaar in Arkham Asylum, waar hij na de laatste aflevering moet werken. Ze raken meteen bevriend, want het zijn twee mensen die het goede proberen te doen in een corrupte stad. Net als hem accepteert ze geen bullshit en is ze erg pragmatisch. Dus ze trekken al snel naar elkaar toe."

Vervolgens vertelde ze over Arkham. "Het wordt een beetje comic book-achtig. Het is gestileerd, op een manier waarop veel dingen gestileerd zijn in de wereld van Gotham. Maar het is een gekkenhuis, dus het is donker. Er zijn veel schaduwen en het is eng."

Aanbevolen artikelen