'Game of Thrones' komt naar IMAX

En de eerste trailer komt er mogelijk eind deze maand.

Jim Pedd, 07-01-2015 11:12

HBO-serie Game of Thrones wordt de eerste televisieserie ooit die in IMAX te zien zal zijn. Twee afleveringen van het vierde seizoen zullen omgezet worden naar het formaat en in de Verenigde Staten tussen 23 en 29 januari te zien zijn. Of de afleveringen ook naar Nederland komen, is niet bekend.
Verder komt er nog een klein nieuwtje bij de IMAX-aankondiging: een eerste trailer voor het vijfde seizoen. Die wordt na afloop van de afleveringen vertoond. De kans is groot dat de trailer niet veel later ook op het internet wordt vrijgegeven.

"We zoeken altijd naar nieuwe en opwindende manieren om de show te ervaren en twee afleveringen, samen met de nieuwe trailer, bekijken op zulk indrukwekkend format, is perfect," vertelde HBO's chief marketing officer Pamela Levine.

Tot dusverre was er maar een kleine blik op wat we komend seizoen mee gaan maken in Westeros. In de HBO year-ender waren Tyrion (Peter Dinklage), Jon Snow (Kit Harington), Arya (Maisie Williams) en Cersei (Lena Headey) te zien. Overigens wordt er op 8 februari een featurette vrijgegeven voor de serie.


Lees meer over: game of thrones, hbo, imax, yearender, peter dinklage, kit harington, maisie williams, lena headey

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in