search
'Arrow'-showrunner hoopt op rol Batman
Series / Nieuws

'Arrow'-showrunner hoopt op rol Batman

Het DC Comics tv-universum mogelijk overal toe in staat.

Terwijl Hollywood de bioscoopzalen overspoelt met superheldenfilms, lijkt het er niet anders aan toe te gaan in de tv-wereld. In een interview met The Hollywood Reporter hoopt Arrow-showrunner Greg Guggenheim dat de serie ooit DC Comics top-held Batman introduceert.


"Het zou natuurlijk geweldig zijn als Batman in de show voorkomt. Dat zou super cool zijn. Ik denk dat dit niet snel zal gebeuren, maar je weet maar nooit.... Misschien. Er is één ding die we altijd zeggen: we hadden nooit gedacht dat we Huntress, Deathstroke en Deadshot zouden kunnen gebruiken en uiteindelijk zijn zelfs nog meer personages van DC Comics onderdeel geworden van Arrow.

Nu zijn we in het derde seizoen aanbeland en het we hebben Flash en de Suicide Squad. Ook Katana en Ray Palmer verschijnen. Dit is meer dan we hadden kunnen verwachten. Dus wie weet wat er kan gebeuren, wij hebben geen verwachtingen bij de toekomst en doen geen voorspellingen meer."


Wat Guggenheim lijkt zeggen, is dat als het succes van Arrow toeneemt, dat we dan meer grote personages krijgen te zien, met uiteindelijk dus mogelijk Batman. De anti-held zien we waarschijnlijk weer voor het eerst op het grote doek, in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen