Killmonger terug in het Marvel Cinematic Universe op poster 'What If...?'

Michael B. Jordan keert woensdag terug na zijn eenmalige optreden in de Black Panther-film.

Bram de Groot, 13-09-2021 17:44

Verleden week kregen we weer een zeer interessante aflevering te zien van de Marvel-animatiefilm What If...? We kregen namelijk voor de eerste keer de Marvel-zombies te zien. In de volgende aflevering staat een alternatief verhaal rond de schurk uit Black Panther centraal.
Dit wordt duidelijk via een poster die Marvel Studios heeft vrijgegeven voor de zesde aflevering. Op het affiche zien we namelijk de terugkeer van Killmonger van acteur Michael B. Jordan. In de film Black Panther leek hij nog te sterven.

Eerste blik op aflevering zes What If...?
Jordans Eric Killmonger was de grote uitdager van T'Challa in de Infinity Saga. In Black Panther wist hij de troon van Wakanda te grijpen, maar uiteindelijk was de échte Black Panther hem toch de baas.

Naar verluidt zou Killmonger in What If...? een samenwerking aangaan met Tony Stark en een eerdere promo-afbeelding liet Killmonger zien op een neushoorn met harnas. De aflevering lijkt dus deels af te spelen in Wakanda.

Vanaf aankomende woensdag 9.00 uur staat de zesde aflevering op Disney+.

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch, Michael B Jordan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix