search
Netflix vindt zijn Lara Croft voor 'Tomb Raider'-serie
Series / Nieuws

Netflix vindt zijn Lara Croft voor 'Tomb Raider'-serie

Over een tijdje moet op de streamingdienst een anime-serie verschijnen over de snelle heldin.

Even geleden verscheen er in de bioscoop een nieuwe Tomb Raider-film en daarin speelde actrice Alicia Vikander het bekende personage Lara Croft. Er zou gewerkt aan een tweede film. Netflix maakt nu vaart met een anime-serie.

De streamingdienst maakt wel vaker anime-films en -series over recent verschenen blockbusters. Denk maar aan Pacific Rim: The Black. Nu is het dus de beurt aan Lara Croft die het levenslicht zag in de bekende gamereeks van Core Design en Eidos Interactive, gestart in 1996.

Hayley Atwell als Lara Croft
Via Netflix wordt nu duidelijk dat actrice Hayley Atwell, bekend van haar rol als Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe, de stem in gaat spreken van Lara Croft. Atwell ken je mogelijk ook uit Cinderella (2015) en Christopher Robin (2018). Ook zal ze volgend jaar te zien zijn in Mission: Impossible 7.

Netflix's aankomende Tomb Raider anime-serie van Powerhouse Animation begint na Square Enix's videogame reboot-trilogie, en zal Atwells Lara Croft volgen in haar nieuwste, grootse avontuur," valt er op de socials van Netflix te lezen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen