search
Nog altijd woede over cancelen 'Lovecraft Country' door HBO
Series / Nieuws

Nog altijd woede over cancelen 'Lovecraft Country' door HBO

Even geleden trok HBO de stekker uit Lovecraft Country na slechts één seizoen.

Even geleden werd duidelijk dat de fans van de serie Lovecraft Country van HBO niet hoeven te rekenen op een tweede seizoen. Ondanks een prima ontvangst trok de betaalzender de stekker uit de serie.

Eerder lieten enkele cast en crew-leden al weten geschokt te zijn over het stopzetten en nog altijd zit het bepaalde acteurs dwars. Actrice Courtney B. Vance vindt het cancelen nog altijd onbegrijpelijk.

Onlogische keuze voor de fans
"Ik ben heel, heel blij en tegelijkertijd ben ik erg verdrietig vanwege Michael K. Williams en omdat we de show niet nog steeds doen. In mijn gedachten en in mijn hoofd is het niet logisch...," aldus Vance die verwijst naar Lovecraft Country-acteur Michael K. Williams die recent kwam te overlijden.

"Ik vind het teleurstellend voor het publiek dat we niet - zoals met Game of Thrones - in zeven jaar, acht jaar het verhaal van de personages te zien krijgen, en het verhaal achter de mensen en hun worstelingen," vindt Vance. En waar Misha's gedachten naar toe gaan, dus dat is erg pijnlijk voor mij als acteur."

"Het is niet logisch voor de fans en dat is het enige dat ertoe doet. We maken iedereen warm en dan stoppen we om een of andere reden. Ik ben het beu... Ze kunnen een manier vinden om Game of Thrones te maken, maar niet Lovecraft Country," sluit de teleurgestelde Vance af.

Het tweede seizoen zou Lovecraft Country: Supremacy hebben geheten en er zouden zombies in voor zijn gekomen. Opvallend is dat Lovecraft Country van showrunner Misha Green voor maar liefst 18 Emmy's is genomineerd.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen