HBO Max maakt 'The Penguin'-serie, met Colin Farell?

HBO Max maakt 'The Batman'-spinoff over Penguin

Een spin-off van de grote bioscoopfilm The Batman, maar de aanwezigheid van Colin Farell is nog niet zeker.

Bram de Groot, 14 september 2021 om 14:53

De grote bioscoopfilm The Batman moet een grote nieuwe Batman-wereld gaan introduceren. In de film van Matt Reeves zien we Robert Pattinson in de titelrol, maar Warner Bros. en HBO Max hebben ook veel andere plannen met Gotham.
Zo wordt er al gewerkt aan een Year One-serie over de Gotham City Police Department, een prequel op The Batman. Maar nu lijkt het erop dat ook een schurk uit de film ook een eigen show gaat krijgen.

The Penguin in de maak
Ondanks dat nog niet zeker is dat Oswald "Oz" Cobblepot / Penguin van Colin Farell uit The Batman te zien zal zijn, werkt HBO Max nu wel aan een soloserie rond het personage. The Hollywood Reporter heeft ondertussen aangegeven dat Farrell en HBO Max in onderhandeling zijn.

De serie bevindt zich nog in de kinderschoenen, maar Deadline weet te melden dat de serie op HBO Max moet verschijnen. Er is zelfs al een korte omschrijving: "een Scarface-achtige serie over de opkomst van het Penguin-personage"

Dylan Clark en Matt Reeves zijn de uitvoerend producenten. Het Penguin-personage werd eerder gespeeld door Danny DeVito in Tim Burtons Batman Returns en Robin Lord Taylor was te zien als Cobblepot in Fox' Gotham.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Batman, Penguin, HBO Max, Colin Farell, Gotham City Police Department

Populair nieuws