Disney+ bestelt nieuw seizoen van populaire serie

Disney+ bestelt nieuw seizoen van populaire serie

De streamingdienst Disney+ komt met een nieuw seizoen van High School Musical.

Door onze nieuwsredactie, 15 september 2021 08:32

Disney+ heeft nu officieel een derde seizoen besteld van de fanfavoriete Original Series High School Musical: The Musical: The Series. Die is bedacht door Tim Federle, die ook betrokken is als uitvoerend producent.
De serie draait in het derde seizoen om de Wildcats die de gangen van East High achter zich laten voor het ultieme zomerfeest in een kamp. Daar beleven ze kampvuren, zomerse romances en heerlijke avonden zonder dat ze op tijd thuis moeten zijn.

Derde seizoen
Disney laat weten dat de opnames van het derde seizoen verhuizen van Salt Lake City naar Los Angeles en later dit jaar van start moeten gaan.

De serie High School Musical: The Musical: The Series heeft meer dan 1,4 miljard streams opgeleverd voor de twee seizoenen en de High School Musical: The Musical: The Holiday Special. Dat is een bijzonder hoog aantal en dus is het niet heel vreemd dat Disney een nieuw seizoen besteld heeft.

"We zijn zo blij dat we naar buiten kunnen met het derde seizoen en dankbaar aan onze partners en vrienden bij Disney+ voor hun voortdurende steun aan nieuwe generaties van Wildcast," aldus Federle in een statement.

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series te zien is.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Disney Plus, High School Musical

Populair nieuws