The Whisperers lopen weer in trailer 'The Walking Dead'

The Whisperers lopen weer in 'The Walking Dead'

De Whisperers lijken ineens terug te zijn in de serie The Walking Dead.

Jim Pedd, 15 september 2021 om 07:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Whisperers leken helemaal stil te zijn toen Alpha vermoord werd en Beta verslagen werd door Daryl. Maar het lijkt erop dat ze toch weer terugkeren in The Walking Dead seizoen 11.
De overlevenden hebben nog altijd te maken met de nasleep van wat we zijn gaan kennen als de Whisperer War. Maar het lijkt erop dat dit nog niet voorbij is, want in een nieuwe trailer vinden Carol, Aaron en Jerry het vlezige masker van een Whisperer.

The Walking Dead
In seizoen 10 kwamen Alpha en Beta om het leven. Maar de overlevenden dealen nog altijd met de nasleep van de oorlog tegen de Whisperers. Beta liet namelijk een enorme horde Walkers los, die ervoor zorgde dat Alexandria enorme hongersnood heeft.

Maggie reist daarom naar Meridian, waar een confrontatie met de Reapers op haar wacht.

"Het is een verkenning van een andere menselijke duisternis," hoorden we acteur Callan McAuliffe recent nog vertellen over het nieuwe seizoen. "Ik denk dat dit altijd een van de thema's van de serie is geweest. Met de Whisperers zagen we als het ware een terugkeer naar Animalia en nu zie je meer bewustzijn in het duister en dat vind ik nog veel enger."

De nieuwe aflevering, Out of the Ashes, is zondag te zien op AMC.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Trailer, Scott Gimple, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws