Marvel/Netflix-series krijgen meerdere seizoenen

Marvel/Netflix-series krijgen meerdere seizoenen

De studio's gaan uit van het succes van de televisiehelden.

Jim Pedd, 8 januari 2015 om 17:56

Sinds het moment dat Marvel en Netflix een reeks van vijf superheldenseries aankondigden, wordt er gespeculeerd over of er meerdere seizoenen van zullen komen. Ted Sarandos, Netflix Chief of Content, vertelde in een interview dat het zeer waarschijnlijk is, dat dit zal gebeuren. ”Ze kunnen allemaal meerdere seizoenen krijgen en we denken daar inderdaad over na.”
Verder is nu ook duidelijk dat er telkens acht tot vijftien maanden tussen de series zullen zitten. ”We proberen niet alles in de herfst te programmeren, of een bepaald aantal te halen. We willen de series genoeg ruimte geven en de makers genoeg tijd geven om een geweldige serie te maken. Dus onze tijdschaal staat niet te vast.”

De eerste serie, waarvan net de releasedatum is aangekondigd, gaat over Daredevil (Charlie Cox). Daarna is het de beurt aan A.K.A. Jessica Jones (Kristen Rytter), vervolgens volgt Iron Fist en dan Luke Cage (Mike Colter). Tot slot komen de helden samen in de serie The Defenders.


Bron: Movieweb

Lees meer over: Marvel, netflix, series, daredevil, charlie cox, aka jessica jones, krysten ritter, luke cage, mike colter, iron fist, the defenders, ted sarandos, seizoenen

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws