Gaststerren Glee seizoen 6 bekend gemaakt

Jennifer Coolidge, Ken Jeong en Gina Gershon spelen een rol.

Michelle Iwema, 08-01-2015 13:36

Binnenkort zal het zesde en laatste seizoen van Glee in Amerika op de buis te zien zijn. Naast de vertrouwde Glee-club gezichten, zullen ook een paar bekende acteurs een gastrol verzorgen. Variety vertelde dat Gina Gershon, Jennifer Coolidge en Ken Jeong aan de cast zijn toegevoegd als ouders van een paar McKinley leerlingen.
Gina Gershon zal Pam Anderson spelen, de moeder van Blaine (gespeeld door Darren Criss). Gershon postte de laatste weken al hints, dat ze in Glee te zien zou zijn door een foto op haar Instagram te plaatsen van haar en Criss, en daarna een met Chris Colfer. Coolidge en Jeong zullen de ouders spelen van Brittany, vertolkt door Heather Morris.

Op 9 januari zendt tv zender Fox de eerste twee afleveringen van het zesde seizoen uit. Daarna zal het over de loop van elf weken worden uitgezonden in de VS met een twee uur lange finale op 20 maart.

Bron: Variety

Lees meer over: Glee, Rachel Berry, Gina Gershon, Jennifer Coolidge, Ken Jeong, muziek, seizoen 6, promo, Fox, Kurt Hummel, Will Schuester, Lea Michele, Naya Rivera, Matthew Morrison, Jane Lynch, Ryan Murphy, Darren Criss, Heather Morris, Brittany, ouders, Pam Anderson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader