Promo 'Arrow'-aflevering Left Behind

Promo Arrow-aflevering Left Behind

Is Oliver Queen dood?

Jim Pedd, 9 januari 2015 10:11


Er is een nieuwe promo vrijgegeven voor de tweede helft van het derde seizoen van Arrow. De promo hierboven, die voor de aflevering Left Behind is, schildert een beeld van de nasleep van de strijd die Oliver Queen (Stephen Amell) voerde tegen Ra’s Al Ghul (Matt Nable).

In de zeer korte promo zien we beelden van Vinnie Jones als slechterik Brick, Black Canary (Katie Cassidy) en ATOM (Brandon Routh). Kortom: er staat veel te gebeuren in de laatste afleveringen van het seizoen. Hieronder nog de synopsis van de aflevering, die op 21 januari uitgezonden wordt op het Amerikaanse The CW.

”In de nasleep van Olivers (Amell) gevecht met Ra’s Al Ghul (Nable), blijven Diggle (David Ramsey) en Arsenal (Colton Haynes) de stad beschermen. Na drie dagen zonder iets gehoord te hebben van Oliver, beginnen ze voor het ergste te vrezen. Felicity (Emily Bett Rickards) weigert te geloven dat Oliver dood is, totdat Merlyn (John Barrowman) het team bezoekt. Theo (Willa Holland) vermoedt dat er meer achter Olivers verdwijning zit en vraagt Merlyn om een gunst. Ondertussen test Ray (Routh) zijn nieuwe pak en neemt Laurel (Cassidy) de mantel van Black Canady aan.”


Bron: Screencrush

Lees meer over: arrow, promo, left behind, matt nable, stephen amell, oliver queen, brandon routh, katie cassidy, david ramsey, colton haynes, emily bett rickards, john barrowman, willa holland

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws