search
Promo 'Arrow'-aflevering Left Behind
Series / Video/clip/featurette

Promo 'Arrow'-aflevering Left Behind

Is Oliver Queen dood?



Er is een nieuwe promo vrijgegeven voor de tweede helft van het derde seizoen van Arrow. De promo hierboven, die voor de aflevering Left Behind is, schildert een beeld van de nasleep van de strijd die Oliver Queen (Stephen Amell) voerde tegen Ra's Al Ghul (Matt Nable).

In de zeer korte promo zien we beelden van Vinnie Jones als slechterik Brick, Black Canary (Katie Cassidy) en ATOM (Brandon Routh). Kortom: er staat veel te gebeuren in de laatste afleveringen van het seizoen. Hieronder nog de synopsis van de aflevering, die op 21 januari uitgezonden wordt op het Amerikaanse The CW.

"In de nasleep van Olivers (Amell) gevecht met Ra's Al Ghul (Nable), blijven Diggle (David Ramsey) en Arsenal (Colton Haynes) de stad beschermen. Na drie dagen zonder iets gehoord te hebben van Oliver, beginnen ze voor het ergste te vrezen. Felicity (Emily Bett Rickards) weigert te geloven dat Oliver dood is, totdat Merlyn (John Barrowman) het team bezoekt. Theo (Willa Holland) vermoedt dat er meer achter Olivers verdwijning zit en vraagt Merlyn om een gunst. Ondertussen test Ray (Routh) zijn nieuwe pak en neemt Laurel (Cassidy) de mantel van Black Canady aan."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen