search
Jeremy Renner als Hawkeye in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?
Series / Nieuws

Jeremy Renner als Hawkeye in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Wederom is er een teaser voor het personage.

Twee weken geleden deelde Clark Gregg een foto die tot grote speculatie leidde omtrent Agents of S.H.I.E.L.D.. Het beeld dat hij plaatste suggereerde dat één van de Avengers zou verschijnen in de ABC-serie. Nu is er nog zo'n teaser, ditmaal van de hand van Jeremy Renner zelf. Hij bevestigt niets met onderstaande foto.


"Dinsdagochtend. Ik zit weer in kostuum. Ik kan niet vertellen waarom. En alles past nog steeds! #MarvelDe mogelijkheden zijn natuurlijk breed, maar een cameo voor Hawkeye in de serie klinkt niet zo gek. Mockingbird, die in deze serie gespeeld wordt door Adrianne Palicki, is in de comics de geliefde van het personage. Er zou daar al iets kunnen liggen in de serie. Maar daarnaast is Hawkeye de enige Avenger die sinds The Avengers niet meer in een andere film te zien was (daarvoor had hij een cameo in Thor).

Verder hebben de producenten al meerdere keren laten weten meer verbindingen te willen leggen met de films. Er moet meer relevantie uitgaan van de serie en dat kan door personages uit de films in de serie te plaatsen. Het is nog even wachten op een bevestiging, maar de serie gaat al snel verder: op 3 maart worden de uitzendingen hervat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen