Covert Affairs met Piper Perabo niet vernieuwd

Serie krijgt geen zesde seizoen.

Michelle Iwema, 10-01-2015 19:58

De serie Covert Affairs (bij ons te zien op de zender 13th Street) filmde in december de laatste scènes van hun vijfde seizoen. Nu is bekend gemaakt, dat het daarbij zal blijven en er geen zesde gemaakt zal worden.
De serie volgde de CIA- recruut Annie Walker. Haar is verteld, dat ze de baan te danken heeft aan haar uitzonderlijke taalvaardigheid. In werkelijkheid zitten de CIA- bazen achter iets uit haar verleden aan. Met de hulp van collega Auggie baant ze zich een weg in een wereld van bureaucratie, intrige en spanning.

Initieel werd de serie in 2010 lovend ontvangen. Piper Perabo (vooral bekend van de film Coyote Ugly) ontving voor haar rol van Annie in 2011 een Golden Globe nominatie voor beste actrice in een drama. De kijkcijfers liepen in Amerika echter al snel terug, volgens Voice of TV waarschijnlijk de reden dat de serie geen vervolg meer krijgt.


Bron: Voice of TV

Lees meer over: Piper Perabo, 13th Street, seizoen, vervolg, niet vernieuwd, Covert Affairs, serie, CIA, spanning, Coyote Ugly, Piper, Auggie, Christopher Gorham

Populair nieuws