Deense topserie 'Arvingerne' onderweg naar Netflix

Deense topserie 'Arvingerne' onderweg naar Netflix

Alle seizoenen zullen op 1 oktober verschijnen op 's werelds grootste streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 22 september 2021 om 16:04

De Deense dramareeks Arvingerne is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix. Alle seizoenen van de serie zullen in één keer aan het aanbod worden toegevoegd.
De Deense dramaserie Arvingerne is er één die reeds behoorlijk wat harten heeft weten te veroveren. Het Deense familiedrama vertelt het verhaal van een erfenis vol list en bedrog... en een geheime dochter.

Eén van de redenen waarom de serie van bij de start op zoveel interesse kon rekenen is de betrokkenheid van de producenten die eerder reeds verantwoordelijk waren voor onder meer Borgen en Forbrydelsen.

Erfenis
De serie Arvingerne speelt zich af op een Deens eiland genaamd Funen. Ze vertelt het verhaal van de dood van de excentrieke kunstenares Veronika Grønnegaard.

Wanneer de kunstenares komt te overlijden komen haar vier kinderen samen om over te gaan tot het verdelen van de erfenis. Echter krijgen ze allemaal de schok van hun leven wanneer duidelijk wordt dat het grote landhuis waarin ze allen zijn opgegroeid niet naar hen gaat, maar wel naar een verre dochter waarvan ze het bestaan niet afwisten.

Bovenstaande leidt al snel tot een bijzonder bittere strijd waar leugens en bedrog in centraal staan.

Alle seizoenen van deze geweldige dramaserie van Deense bodem zijn te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 1 oktober 2021.


Lees meer over: Arvingerne, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Arvingerne

Populair nieuws