Eerste recensies 'Star Wars: Visions': De moeite waard?

Recensies 'Star Wars: Visions': De moeite waard?

Moet je Star Wars: Visions overslaan, of is de serie een waardige toevoeging?

Jim Pedd, 22 september 2021 om 15:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ heeft de serie Star Wars: Visions nu gelanceerd. Maar is de nieuwste toevoeging aan de immens populaire franchise wel de moeite waard? Precies dat zetten we vandaag op een rij.
De serie bestaat uit een rits verschillende korte films, allemaal gemaakt door Lucasfilm en Disney+ in samenwerking met Japanse anime-studio's. Dat brengt ook meteen verschillende verhalen naar de franchise. En bevalt Star Wars: Visions?

De recensies
Goed, we zetten de recensies voor je op een rij:

CNN: "Star Wars: Visions bestaat uit negen op zichzelf staande shorts, waarbij de besten een fascinerend huwelijk van het galaxy far far away en de thema's uit de films van Kurosawa bieden."

RadioTimes: "Als dit een hint is voor hoe Lucasfilm verder wil gaan met de franchise - met meer experimenten en goede verhalen - kan dat alleen maar iets goeds zijn. Zelfs als het beperkt blijft tot de wereld van animatie."

AV Club: "Er is geen tekort aan schoonheid binnen Visions. We krijgen negen unieke korte films van zeven verschillende studio's, elk van tussen de 13 en 22 minuten."

Observer: "Star Wars: Visions is de eerste stap van de franchise in anime. En een veelbelovende stap."

IndieWire: "Star Wars: Visions is een creatieve, gedreven en opwindende toevoeging aan Star Wars, van een rits kunstenaars met oprechte affectie voor het bronmateriaal."
Lees meer over: Star Wars Visions, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm

Populair nieuws