search
'Pitch Perfect' serie aangekondigd
Series / Nieuws

'Pitch Perfect' serie aangekondigd

Zien we ook actrice Anna Kendrick een (hoofd)rol vertolken in de nieuwe serie?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Pitch Perfect-films zijn ongelofelijk populair. Nu is er extra goed nieuws voor fans van deze films. Streamingdienst Peacock heeft namelijk bekend gemaakt dat ze een serie gaat maken welke zich een aantal jaren na de gebeurtenissen uit de films zal afspelen.

De hoofdrol in de nieuwe serie zal weggelegd zijn voor acteur Adam DeVine. Hij was ook te zien in de Pitch Perfect-films. In de films vertolkte hij de rol van Bumper Allen. Hij was de leider van één van de twee zanggroepen die werden gevolgd. Ook in de tweede film was de acteur te zien, alleen in de derde film was hij nergens meer te bespeuren.

Verhuisd
In de serie is Bumper Allen verhuisd naar de Duitse hoofdstad Berlijn waar zijn muzikale carrière plots onverwachts een succesvolle wending heeft gekregen.

Voor het verschijnen van de eerste Pitch Perfect-film moeten we terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 2012. De tweede film verscheen in 2015 en de derde en (voorlopig?) laatste film werd gelanceerd in 2017. De hoofdrollen in de films waren onder meer weggelegd voor actrices Anna Kendrick (Beca) en Rebel Wilson (Fat Amy).

Of er nog andere acteurs en actrices uit de originele films bij de serie betrokken zullen zijn is momenteel nog niet bekend. Bovendien is het ook nog niet duidelijk wanneer de reeks te zien moet zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen