Netflix-serie 'Ozark' maakt heel goede stap!

Het nieuwe en laatste seizoen van Ozark is zo'n beetje klaar met de opnames.

Jim Pedd, 23 september 2021 06:00

Het viel fans natuurlijk heel erg zwaar toen werd aangekondigd dat seizoen 4 van Ozark het laatste zou zijn. De rustig voortkabbelende misdaadserie staat te boek als een van de beste toevoegingen aan het aanbod van Netflix.
Geen wonder dus dat het aantal kijkers steeds weer toenam, met elk nieuw seizoen. Het is nog niet bekend wanneer de serie richting het einde gaat, maar seizoen 4 is het laatste en dan is het gedaan. We krijgen 14 afleveringen, verspreid over twee delen.

Snel te zien?
We weten nu van regisseur Amanda Marsalis dat de serie verder is dan je misschien zou denken. Netflix onthulde namelijk dat de opnames van het vierde seizoen rond zijn.

Dit weekend verwachten we tijdens TUDUM, het nieuwe fan-evenement van Netflix, de eerste beelden van het vierde en laatste seizoen van Ozark. Maar we hebben al lang niets meer gehoord over het nieuwe seizoen.

Tegelijk zien we nu dus dat er serieus vorderingen geboekt worden. De serie is klaar met z'n opnames, waarmee we hopelijk snel horen wanneer we terugkeren naar Missouri. Het is immers ook alweer anderhalf jaar geleden dat de serie te zien was.


Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman, Bill Dubuque, Mark Williams, Laura Linney

Populair nieuws