Nu op Netflix: Op zoek naar ex-nazi's in de gloednieuwe serie 'Jaguar'

Nu op Netflix: Op zoek naar ex-nazi's in 'Jaguar'

De nieuwe Spaanse reeks is vanaf vandaag te bekijken bij streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 22 september 2021 om 19:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn reeds verschillende series verschenen over groepen die op zoek gaan naar ex-nazi's. Zo zagen we uiteraard al de serie Hunters verschijnen op streamingdienst Amazon Prime Video. Nu is het de beurt aan Netflix. Vanaf vandaag staat op haar streamingdienst namelijk de gloednieuwe Spaanse serie Jaguar.
We keren in de reeks terug naar de jaren '60 waarin Holocaust-overlevende Isabel ervoor kiest om zich aan te sluiten bij een groep zelf getrainde spionnen. Zij beslissen om op zoek te gaan naar nazi's die tijdens de Tweede Wereldoorlog naar Spanje zijn gevlucht. Voor Isabel geldt dat ze vooral vastbesloten is om één specifieke persoon te vinden, namelijk de oorlogsmisdadiger Skorzeny.

Veelbelovend
Niet alleen het verhaal klinkt veelbelovend, ook de trailer die eerder reeds op de wereld werd losgelaten is er één die het beste laat vermoeden. Dit is echter nog niet alles. Wat namelijk ook te denken van de makers van de reeks? Onder meer Ramon Campos en Gema R. Neira zijn bij het project betrokken. Zij waren eerder ook al mee verantwoordelijk voor series zoals bijvoorbeeld Alta Mar en natuurlijk ook Farina.

De serie Jaguar bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Jaguar, serie, series, Netflix

Populair nieuws