Netflix voegt tientallen nieuwe series toe in oktober

Netflix voegt tientallen series toe in oktober

We zetten op een rij wat je allemaal nieuw kan verwachten in oktober. Het wordt een indrukwekkende maand.

Jim Pedd, 23 september 2021 12:01

Vandaag duiken we in de maand oktober zoals we die op Netflix te zien krijgen. Met tientallen nieuwe series wordt het een behoorlijk spectaculaire maand. We duiken er meteen in!
VANAF 1 OKTOBER

Seinfeld (seizoen 1-9): We zien de dagelijkse beslommeringen van de neurotische New Yorkse komiek Jerry Seinfeld en zijn net zo neurotische vrienden in New York City.

MAID (1 seizoen): Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.

Paik's Spirit (1 seizoen): Culinaire ster Paik Jong-won en beroemde gasten praten onder het genot van verschillende drankjes over het leven, eten en drank tijdens bedwelmende maaltijden.

VANAF 4 OKTOBER

On My Block (seizoen 4): In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

VANAF 7 OKTOBER

The Five Juanas: Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

Baking Impossible: Topbakkers en -ingenieurs slaan de handen ineen om eetbare creaties te maken die heerlijk moeten smaken en intense stresstests moeten doorstaan om $ 100.000 te winnen.

Love Is Blind: Brazil (afleveringen 1-4): Dit dating experiment komt naar Brazilië, waarbij lokale singles zoeken naar echte liefde. Afleveringen 5-8 zijn vanaf 13 oktober te zien en afleveringen 9 en 10 vanaf 20 oktober.

Sexy Beasts (seizoen 2): Echte singles die oppervlakkige dates zat zijn, krijgen een make-over met behulp van veel make-up en protheses. Lukt het ze de ware te vinden op een echte blind date?

The Billion Dollar Code: In het Berlijn van de jaren negentig, bedachten een kunstenaar en een hacker een nieuwe manier om de wereld te zien. Jaren later klagen ze Google aan voor inbreuk op hun patenten.

VANAF 8 OKTOBER

Pretty Smart: Boekenwurm Chelsea ontdekt dat ze nog veel te leren heeft over geluk nadat ze bij haar energieke zus en drie huisgenoten moet gaan wonen.

Family Business (seizoen 3): Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.

VANAF 9 OKTOBER

Hometown Cha-Cha-Cha: Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

VANAF 14 OKTOBER

Another Life (seizoen 2): Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken.

VANAF 15 OKTOBER

You (seizoen 3): Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

My Name: Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.

Little Things (seizoen 4): Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

VANAF 21 OKTOBER

Sex, Love & goop: Moedige koppels werken in deze realityserie aan meer seksueel genot en meer intimiteit met de hulp van Gwyneth Paltrow en een team van experts.

Insiders: Twaalf mensen denken dat ze in de laatste ronde van de casting voor een reality show zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, met 100.000 euro op het spel.

Life's a Glitch with Julien Bam:

VANAF 22 OKTOBER

Locke & Key (seizoen 2): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

Inside Job: Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Adventure Beast: Een dappere zoöloog, zijn pittige nichtje en angstige assistent verkennen de wereld en redden wilde beesten in deze educatieve en grappige animatieserie voor volwassenen.

Dynasty (seizoen 4): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

More than Blue: The Series: Een romantische serie op basis van de hitfilm uit Taiwan uit 2018.

VANAF 23 OKTOBER

The Office U.S. (seizoen 1-9): Een mockumentary over een groep typische kantoormedewerkers. Hun werkdagen bestaan uit clashes van hun ego's, ongepast gedrag en meer.

VANAF 26 OKTOBER

Sex: Unzipped: De leuke cast van 'sex positives' leert je het ABC van SEX. Sprekers zijn Dominique Jackson, Ian Karmel, Joel Kim Booster, Katherine Ryan, London Hughes, Mae Martin, Michelle Buteau, Nikki Glaser, Romesh Ranganathan, Sam Jay, Trixie Mattel.

VANAF 27 OKTOBER

Sintonia (seizoen 2): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

VANAF 28 OKTOBER

Luis Miguel - The Series (seizoen 3): Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

VANAF 29 OKTOBER

Colin in Black & White: Deze dramaserie van Colin Kaepernick en Ava DuVernay laat Kaepernicks tijd op de middelbare school zien en de ervaringen die van hem een activist maakten.

The Time it Takes: Lina verhuist, zoekt een nieuwe baan en probeert nieuwe dingen uit ... in een poging haar eerste liefde te vergeten. Met Nadia de Santiago en Álvaro Cervantes.

Mythomanic (seizoen 2): Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.

Lees meer over: Netflix, oktober, Maandoverzicht

Populair nieuws