search
Disney+ en 'Harry Potter'-regisseur met elkaar in zee
Series / Nieuws

Disney+ en 'Harry Potter'-regisseur met elkaar in zee

De streamingdienst en Chris Columbus maken de serie House of Secrets.

Disney+ heeft weer een grote naam uit Hollywood aan zich weten te binden. Dit keer is het regisseur Chris Columbus die zich meldt bij de streamingdienst voor het maken van een serie.

Filmmaker Columbus is bekend van onder meer de komediefilms Home Alone en Mrs. Doubtfire en regisseerde het eerste deel in de Harry Potter-filmreeks, Harry Potter and the Sorcerer's Stone uit 2001.

Disney+ en Columbus maken House of Secrets
Samen met zijn productiepartners Michael Barnathan en Mark Radcliffe van 26th Street Pictures gaat Columbus aan de slag met een serie gebaseerd op de House of Secrets-boeken van wijlen Ned Vizzini.

House of Secrets volgt een drietal broers en zussen - Brendan, Eleanor en Cordelia Walker - nadat zij met hun familie zijn verhuisd naar een oud Victoriaans huis dat ooit eigendom was van de occulte schrijver Denver Kristoff.

Terwijl ze te maken hebben met hun slechte buurman, realiseren de kinderen zich dat ze gevangen zitten in het magische huis dat hen tussen met elkaar verweven werelden vervoert die in de romans van Kristoff tot leven kwamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen