search
'What If...?' toont Thor als feestbeest: "Time to bring the thunder!"
Series / Video/clip/featurette

'What If...?' toont Thor als feestbeest: "Time to bring the thunder!"

De Marvel animatieserie komt met de aflevering "Wat als... Thor enig kind was geweest?"

En gisteren verscheen de nieuwste aflevering in de animatiereeks What If...? van Marvel Studios op Disney+. In deze aflevering staat Thor centraal en zien we een alternatief verhaal rond de herkomst en de daden van de halfgod.

De aflevering heet "What If... Thor Were an Only Child?" en we gaan terug naar de start van de eerste Thor-film uit 2011. We zien zelfs het gevecht met de Frost Giants en daarna gaat alles anders dan je eerder hebt gezien.

Wat als Thor enig kind was geweest
In de serie zien we dat Thor nooit heeft geleerd om een held te zijn en dat zorgt ervoor dat hij naar de Aarde komt om een feestje te vieren en dat bezorgt hem de bijnaam 'Party Thor'.

"We mogen hem opnieuw mogen uitvinden omdat zijn hele leven vanaf het begin tot nu toe totaal anders is, dus we moesten echt een geheel nieuwe versie van Thor maken," zei Andrew in een recent interview met Entertainment Weekly.

Chris Hemsworth spreekt de stem in van de alternatieve Thor. Hieronder zie je de clip "First Contact". En dan is het "Time to bring the thunder!" What If...? kijk je op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen