search
Netflix komt met veel ware misdaad in 'The Home of True Crime'
Series / Trailer

Netflix komt met veel ware misdaad in 'The Home of True Crime'

The Home Of True Crime kondigt een hele reeks docuseries en -films aan.

Op YouTube is een opvallende video van Netflix verschenen met de titel The Home of True Crime waarmee de kijkers worden uitgenodigd in 'het huis van de ware misdaad', waar de waarheid ongelooflijk is. Kijk om je heen wat er gaat komen.

De video kondigt een hele reeks docuseries en -films aan, met de titels Tiger King 2, The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, Trust No One: The Hunt for the Crypto King, The Tinder Swindler en Bad Vegan.

The Home of True Crime
Hieronder zie je de trailer met snelle beelden uit de aangekondigde docuseries en -films. Uiteraard valt voor de meeste mensen dan gelijk Tiger King 2 op, het vervolg op de docureeks die een aantal jaar geleden heel veel kijkers trok.

Ook interessant is mogelijk Trust No One: The Hunt for the Crypto King waarin je een groep investeerders volgt die onderzoekers zijn geworden terwijl ze proberen de verdachte dood van cryptocurrency-multimiljonair Gerry Cotten te ontrafelen en de ontbrekende $ 250 miljoen die hij volgens hen van de groep heeft gestolen.

Aanbevolen artikelen