Volledige cast 'Jekyll & Hyde' bekendgemaakt

Volledige cast 'Jekyll & Hyde' bekendgemaakt

ITV's superheldenserie bevat hoofdrollen voor o.a. Tom Bateman (Da Vinci’s Demons) en Richard E. Grant (Downton Abbey).

Jan-Peter Rook, 12 januari 2015 om 14:14

ITV heeft de cast van Charlie Higsons superheldenserie Jekyll & Hyde bekendgemaakt. De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Tom Bateman (Da Vinci’s Demons), Richard E. Grant (Downton Abbey) en Natalie Gumede (Coronation Street).
Robert Jekyll (Bateman) is een jonge, gevoelige en naïeve man, een ietwat onderdrukt personage met een moraal bewustzijn en een goed stel hersenen. Zonder dat hij het wil verwisselt hij zo nu en dan van persoonlijkheid. Dan wordt hij Hyde, een superheld met superkracht, supersnelheid en onaantastbaarheid. Hij is zelfverzekerd, durft risico's te nemen en leeft continu op het randje. Zijn zelfdestructieve gewoontes brengen Hyde vaak in de problemen, maar dat doet niet af aan zijn daadkrachtige karakter. Gedurende deze serie zien we hoe Jekyll worstelt met de persoonlijkheid van Hyde en het feit dat zijn alter ego een onverantwoordelijke superheld is.

De show, gebaseerd op het originele verhaal van Robert Louis Stevenson, bevat verder rollen voor Stephanie Hyam, Donald Sumpter, Amit Shah, Phil McKee, Christian McKay, Ruby Bentall, Enzo Cilenti, Lolita Chakrabarti, Michael Karim en Ace Bhatti. De tien afleveringen worden geregisseerd door Colin Teague (Being Human).

Bron: Coming Soon

Lees meer over: jekyll and hyde, jekyll hyde, itv, charlie higson, tom bateman, richard e grant, natalie gumede, robert louis stevenson

Informatie over de serie: Jekyll & Hyde

Populair nieuws