search
'The Flash' en 'Arrow' krijgen nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

'The Flash' en 'Arrow' krijgen nieuwe seizoenen

En nog zes andere series van The CW zijn vernieuwd.

Vandaag heeft de Amerikaanse zender The CW aangekondigd dat The Flash en Arrow elk nieuwe seizoenen zullen krijgen. The Flash krijgt dus een tweede seizoen en Arrow mag ons voor een vierde jaar op rij vermaken. Beiden zijn grote kijkcijfersuccessen en dus zal het niemand verbaasd hebben dat de series nieuwe seizoenen krijgen.


Verder zijn er voor nog zes andere series nieuwe seizoenen aangekondigd, om precies te zijn Jane the Virgin (seizoen 2), Reign (seizoen 3), Supernatural (seizoen 11), The 100 (seizoen 3), The Originals (seizoen 3) en The Vampire Diaries (seizoen 7[/url2]).

"Elk van deze series heeft geholpen te definiƫren wat The CW vandaag is, een netwerk dat een thuis vormt voor slimme, provocatieve kwaliteitsprogrammering, om een slim volwassen publiek aan te spreken," vertelde voorzitter Mark Pedowitz. "Door deze series nu nieuwe seizoenen te geven, kunnen onze uitvoerend producenten de verhaallijnen voor volgende seizoenen beginnen te plannen. En door ze alvast te plannen voor de volgende seizoenen, zal The CW meer originele series hebben voor de herfst, zomer en het tussenseizoen van 2016."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen