Megahit 'The Crown' van Netflix onthult de premièredatum van seizoen 5

Seizoen 5 van The Crown krijgt premièredatum

Helaas moeten we nog meer dan een jaar (!) wachten op het nieuwe seizoen van The Crown.

Jim Pedd, 26 september 2021 15:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de buitengewoon populaire serie The Crown van Netlfix moeten nogal lang wachten op het nieuwe seizoen. Op 15 november 2020 was het eerste seizoen te zien.
Door het coronavirus wachtten we nogal lang op de opnames van het vijfde seizoen, en vandaag horen we wanneer we het vijfde seizoen kunnen verwachten. En dat horen we van niemand minder dan de nieuwe Queen herself, Imelda Staunton.

November 2022
De nieuwe rits afleveringen van The Crown laat tot november 2022 op zich wachten. Daarmee hebben er twee jaar gezeten tussen het vierde en het vijfde seizoen.

Zo hebben we in elk geval genoeg tijd om te wennen aan het idee van een heel nieuwe Queen in de serie, want Staunton neemt het stokje over van Olivia Colman (die zelf het stokje over nam van Claire Foy).

Staunton vertelde toen ze werd aangekondigd als de nieuwe Queen dat ze vanaf het begin van de serie hield. "Als acteur was het een genot om te zien hoe zowel Claire Foy als Olivia Colman iets speciaals en unieks naar de scenario's van Peter Morgan gebracht hebben. Ik ben vereerd om mij bij zo'n exceptioneel creatief team te voegen en The Crown richting haar conclusie te brengen."

Hieronder kan je de date reveal zien:De serie The Crown is op Netflix te zien en telt nu vier seizoenen.
Lees meer over: The Crown, Netflix, Imelda Staunton

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws