'The Crown' vindt dan eindelijk dit missende personage

De serie The Crown van Netflix vindt nog iemand voor zijn cast.

Jim Pedd, 24-09-2021 13:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Netflix heeft een acteur gevonden voor de rol van Dodi Al-Fayed in de serie The Crown. De rol zal gespeeld worden door acteur Khalid Abdalla.
Netflix is nu druk bezig met de opnames van het vijfde seizoen van de serie. Elizabeth Debicki neemt in het nieuwe seizoen de rol van Princess Diana over, nadat Emma Corrin haar eerder speelde. Verder zal dit nieuwe seizoen een cruciaal keerpunt bevatten, want de dood van Diana zit er vermoedelijk in.

Dodi Al-Fayed
Al-Fayed en Princess Diana waren samen nadat haar huwelijk met Prince Charles in 1996 uit elkaar viel. Het duo kreeg in de zomer van 1997 een relatie, wat leidde tot wel heel veel aandacht van paparazzi.

Hun romance eindigde tragisch met hun dood in 1997, na de beruchte en tragische autocrash in Parijs die hun beider levens eiste. Nu is dus zeker dat The Crown er niet voor terugschrikt om ook dat moment te laten zien.

Het begint er daarmee ook op te lijken dat het nieuwe seizoen voor een groot deel draait om het uiteenvallen van het huwelijk van Charles en Diana; een scheiding die vol schandalen zat. Bovendien kwam ze tragisch om het leven en dat was voor de Britten een bijzonder tragisch moment in hun monarchie.

Je kan The Crown op Netflix streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, The Crown, Khalid Abdalla

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix