Mogelijk nog een 'Arrow' spin-off op komst

Mogelijk nog een Arrow spin-off op komst

Brandon Rouths The Atom zou een eigen serie kunnen krijgen.

Jim Pedd, 12 januari 2015 om 18:37

Tijdens de aankondiging van nieuwe seizoenen voor series als The Flash en Arrow, onthulde The CW voorzitter Mark Pedowitz dat er mogelijk nog een spin-off komt van Arrow. ”Je moet verstandig zijn,” begon hij. ”Kan er nog een uur zijn in dat universum? Mogelijk. Dat is waarom we zijn begonnen met de gesprekken. Maar de serie moet op zichzelf kunnen staan.”
Vervolgens werd Greg Berlanti, uitvoerend producent van The Flash en Arrow gevraagd naar de mogelijkheden van een spin-off voor Brandon Rouths Ray Palmer, a.k.a. The Atom. ”We voeren pas net gesprekken, dus er is een algemeen idee, dat we nog niet uitgewerkt hebben,” aldus Berlanti.

En Routh zelf, die zijn opwachting maakte in het derde seizoen van [i}Arrow[/i], aan het woord: ”Elk personage dat je naar deze serie brengt, biedt mogelijkheden. Het hangt er vanaf hoe de fans reageren en hoe het personage wordt ontvangen en ontwikkeld. Je ziet dat ze met The Flash hebben getoond dat deel uitmaken van Arrow kan werken. Het is spannend. DC en The CW hebben geweldig werk verricht met de twee series en de platformen, en op zichzelf staande entiteiten gemaakt. Wat de toekomst brengt? Wie weet. Maar alles is een optie.”


Bron: ComingSoon

Lees meer over: the flash, arrow, the cw, brandon routh, spinoff, the atom, greg berlanti, mark pedowitz, dc, dc comics, derde seizoen

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws