Netflix voegt deze 7 series nieuw toe komende week

Netflix voegt deze 7 series nieuw toe komende week

Netflix komt met een aantal nieuwe toevoegingen de komende paar dagen.

Jim Pedd, 27 september 2021 om 21:50

Elke maandag zetten we weer de nieuwe series van Netflix voor je op een rij. Vandaag natuurlijk ook. In elk geval van zeven series weten we dat ze nieuw te zien zijn.
The Chestnut Man (29 september): Deze duistere misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. We volgen daarin het onderzoek dat gedaan wordt naar een bizarre moordenaar die ervoor kiest om bij elk van zijn slachtoffers een handgemaakt poppetje van kastanjes achter te laten.

MeatEater seizoen 10, deel 1 (29 september): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Luna Park (30 september): In het Rome van de jaren 60 leidt een ontmoeting tussen een kermismeisje en een meisje van rijke komaf tot intriges, geheimen en nieuwe, onverwachte liefdes.

Love 101 seizoen 2 (30 september): Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.

Seinfeld (seizoen 1-9) (1 oktober): We zien de dagelijkse beslommeringen van de neurotische New Yorkse komiek Jerry Seinfeld en zijn net zo neurotische vrienden in New York City.

MAID (1 seizoen) (1 oktober): Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.

Paik's Spirit (1 seizoen) (1 oktober): Culinaire ster Paik Jong-won en beroemde gasten praten onder het genot van verschillende drankjes over het leven, eten en drank tijdens bedwelmende maaltijden.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws