Teaser toont eerste zwoele beelden 'Dark Desire' seizoen 2

Teaser toont eerste beelden 'Dark Desire' S2

Alma en Dario beleven duidelijk een hevige discussie in het tweede seizoen van de populaire reeks...

Geoffrey Ketels, 27 september 2021 om 18:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Dark Desire kan sinds haar lancering op streamingdienst Netflix rekenen op een geweldige populariteit. Nu zijn de eerste beelden van het tweede seizoen door Netflix de wereld ingestuurd.
Ondanks de geweldige kijkcijfers valt het op dat de reeks op bijvoorbeeld IMDB niet beter scoort dan een 6,5/10. De vrees bestond dan ook even dat er geen vervolg meer zou verschijnen. Dit vermoeden werd door Netflix gelukkig snel de wereld uitgeholpen.

35 miljoen kijkers
De Mexicaanse thrillerserie Dark Desire verscheen in de zomer van 2020. In een mum van tijd slaagde de reeks erin om maar liefst 35 miljoen kijkers te trekken.

In het tweede seizoen kruipt Maite Perroni natuurlijk terug in de huid van de knappe Alma. Ook Jorge Poza neemt zijn rol als Leonardo terug op. Wil jij alvast een glimp opvangen van wat het tweede seizoen allemaal voor ons in petto zal hebben? Dat kan hier op Twitter!

Het is momenteel nog niet bekend wanneer we het tweede seizoen van Dark Desire op 's werelds grootste streamingdienst mogen verwachten.


Lees meer over: Dark Desire, Oscuro Deseo, serie, series, Netflix

Populair nieuws