'Arcane: League of Legends' animatieserie verschijnt in november op Netflix

Nieuwe animatieserie 'Arcane' al snel te bekijken

De maand november brengt een gloednieuwe, veelbelovende animatieserie met zich mee op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 27 september 2021 om 17:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van animatieseries worden in de maand november door Netflix op hun wenken bediend. Dan verschijnt namelijk de veelbelovende animatieserie Arcane: League of Legends op de streamingdienst.
De nieuwe animatieserie genaamd Arcane: League of Legends is gebaseerd op de wereld die werd gecreëerd door Riot Games. Ze bestaat uit drie delen met drie afleveringen. Voor de eerste aflevering van de reeks geldt dat ze vanaf 7 november 2021 te zien is bij Netflix.

Tijdje in de maak
De lancering van Arcane: League of Legends wordt reeds enige tijd verwacht. In eerste instantie zou ze dan ook worden gelanceerd in het jaar 2020. De Coronapandemie besliste daar echter helaas anders over.

Voor deze animatiereeks geldt dat ze dieper ingaat op het achtergrondverhaal van verschillende zogenaamde "champions" uit de videogame. In de reeks is dan ook onder meer te zien hoe het eraan toe gaat in bijvoorbeeld de stad Piltover evenals in de onderwereld van Zaun.

Ben jij ook een fan van animatieseries? Dan mag het nu reeds duidelijk zijn dat je deze absoluut niet over het hoofd zal willen zien. Afspraak vanaf 7 november 2021 op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Arcane, Arcane League of Legends, League of Legends, serie, series, Netflix, animatieserie, animatieseries

Populair nieuws