Nieuw op Netflix: De Scandinavische thrillerserie 'Kastanjemanden'

Nieuw op Netflix: De thriller 'Kastanjemanden'

Deze nieuwe thrillerserie zal je ongetwijfeld meermaals op het puntje van je stoel doen belanden...

Geoffrey Ketels, 27 september 2021 om 16:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vanaf woensdag 29 september 2021 is op Netflix de gloednieuwe Deense thrillerserie Kastanjemanden te bekijken. De verwachtingen voor deze reeks zijn hooggespannen. Waarom? Dat ontdek je in dit artikel!
De serie Kastanjemanden vertelt het verhaal van een vrouw die gruwelijk vermoord wordt aangetroffen in een speeltuin in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Boven haar lichaam is een merkwaardig popje terug te vinden van kastanjes. De vraag is natuurlijk meteen wie er verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de gruwelijke moord. Wanneer er nog meer doden worden aangetroffen wordt er uit alle macht naar de dader gezocht.

Hoge verwachtingen
Dat de verwachtingen voor deze reeks zeer hooggespannen staan hoeft niet te verbazen. Daarvoor hoeven we eigenlijk alleen maar een blik te werpen op de schrijver van het boek waar de reeks op is gebaseerd. Dit is namelijk niemand minder dan Søren Sveistrup. Hij staat ook bekend als de bedenker van onder meer de Deense reeks The Killing.

De hoofdrollen in deze 6-delige serie zijn weggelegd voor namen als Mikkel Boe Følsgaard, bekend van The Rain en Danica Curcic, eerder reeds te zien in Equinox.

Kan jij ook al niet meer wachten om met deze gloednieuwe serie aan de slag te gaan? Het wachten is bijna voorbij! Vanaf woensdag 29 september 2021 is de reeks namelijk te bekijken op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.


Lees meer over: Kastanjemanden, serie, series, Netflix

Populair nieuws