Netflix geeft populaire 'On My Block' een spin-off

De serie On My Block gaat een spin-off krijgen van Netflix; wanneer die te zien is?

Jim Pedd, 29-09-2021 07:18

Netflix komt met een spin-off van de serie On My Block. Een titel is er al: Freeridge.
De serie On My Block werd bedacht door Lauren Lungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft en ging van start in maart 2018. En hoewel de hoofdserie voorbij is, komt er dus wel een spin-off. Voorlopig mogen fans dus blijven genieten van de franchise.

On My Block
De serie On My Block begon met het volgen van vier tieners: Monse, Ruby, Jamal en Cesar. Hen volgen we van persoonlijke triomfen tot pijnlijke momenten. Die beleven zij allemaal terwijl ze proberen de middelbare school in de ruwe binnenstad van Freeridge een beetje te overleven.

De hoofdrollen zijn voor Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco, Jessica Marie Garcia en Julio Macias.

On My Block seizoen 4 is vanaf maandag 4 oktober te zien op Netflix en wordt het laatste seizoen. We krijgen tien afleveringen, met een tijdsprong van twee jaar te zien. De hoofdpersonen zijn dan elk hun eigen weg gegaan, tot een nieuw geheim onthuld wordt en de protagonisten ontdekken dat ze samen moeten werken om te overleven.

Hoewel het tienerdrama eindigt, krijgen we dus een spin-off die draait om een nieuwe groep vrienden die "mogelijk wel, maar misschien ook niet, een dodelijke vloek los hebben gelaten".

De serie On My Block heeft nu drie seizoenen, die je allemaal op Netflix kan zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: On My Block, Netflix, Spinoff, Freeridge

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix