Nieuw seizoen 'On My Block' volgende maand op Netflix

Nieuw seizoen 'On My Block' in maart op Netflix

Het wachten op het derde seizoen van de populaire reeks is bijna voorbij...

Geoffrey Ketels, 21 februari 2020 om 18:29

In mei van vorig jaar kondigde Netflix aan dat haar serie On My Block een derde seizoen zou krijgen. Het wachten op dit vervolg is nu bijna voorbij!
Niet alleen de populariteit bij de kijkers, maar ook de lovende kritieken van de critics heeft er voor gezorgd dat On my Block kon rekenen op een derde seizoen. Voor fans was het toch best nog even wachten tot deze zou verschijnen, maar aan dat wachten is nu bijna een einde gekomen.

11 maart 2020
Netflix heeft officieel bekend gemaakt dat het derde seizoen van de reeks op haar streamingdienst zal verschijnen op 11 maart 2020. Er is helaas ook minder goed nieuws. In vergelijking met het voorgaande seizoen zal het derde deel uit de reeks slechts uit acht in plaats van tien afleveringen bestaan.

De cast van de serie On My Block bestaat onder meer uit namen als Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray en Diego Tinoco. Voor de bekendmaking van de lanceringsdatum van het derde seizoen heeft Netflix op Youtube een speciale teaser de wereld ingestuurd. Deze teaser is hieronder te bekijken.


Lees meer over: On My Block, Netflix, serie, releasedatum

Populair nieuws