Bloederige trailer tweede seizoen 'Penny Dreadful'

Bloederige trailer Penny Dreadful S02

Toen Lucifer viel, viel hij niet alleen...

Jim Pedd, 13 januari 2015 16:34Er is een eerste volledige trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van Showtime-serie Penny Dreadful. Er zijn beelden van nieuwe personages, de slechterik van het seizoen en een reeks oude bekenden. En dat op een verhaal van Eva Greens Vanessa, die ons vertelt dat ”toen Lucifer viel, viel hij niet alleen.” Het lijkt er dus op dat we nog heel wat horror kunnen verwachten.

In dit nieuwe seizoen vormen Vanessa (Green) en Ethan (Josh Hartnett) een diepere band, terwijl de groep, waaronder Sir Malcolm (Timothy Dalton), Dr. Frankenstein (Harry Treadaway) en Sembene (Danny Sapani) zich verenigen om de duistere krachten te verjagen die hen dreigen te vernietigen. Ondertussen vechten Dorian Gray (Reeve Carney), the Creature (Rory Kinnear) en Brona (Billie Piper) allemaal een eigen strijd. De slechterik wordt dit seizoen gespeeld door Helen McCrory, een personage dat de naam madame Kali draagt.

De uitzendingen van het nieuwe seizoen gaan op 26 april van start.


Lees meer over: penny dreadful, trailer, seizoen 2, showtime, eva green, josh hartnett, timothy dalton, harry treadaway, reeve carney, danny sapani, rory kinnear, billie piper, helen mccrory

Informatie over de serie: Penny Dreadful

Populair nieuws