search
Gerucht: Netflix trekt weer een grote Hollywoodster aan
Series / Nieuws

Gerucht: Netflix trekt weer een grote Hollywoodster aan

Tom Holland heeft een heel toffe deal gesloten met Netflix is het gerucht.

Een van de grootste sterren van dit moment is acteur Tom Holland. De 25-jarige acteur heeft een indrukwekkend repertoire opgebouwd en is met name bekend geworden door zijn rol als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe.

De acteur is later dit jaar weer in de rol van Peter Parker, a.k.a. Spider-Man te zien. Dat is in Spider-Man: No Way Home, waarmee hij nog altijd hard op stoom is. Volgens Giant Freakin Robot heeft de acteur nu een grote nieuwe deal getekend met Netflix.

Grote nieuwe deal
Het zou gaan om een grote filmdeal, die mogelijk leidt tot films en series voor de streamingdienst waarin de jonge ster zou moeten spelen.

De vraag voor Holland zal natuurlijk vooral zijn wat hij voor deal heeft getekend met Netflix. In het verleden heeft Netflix gigantische deals, soms voor tientallen miljoenen dollars per ster.

In het verleden werkte Holland al eens samen met Netflix, namelijk aan de film The Devil All The Time uit 2020. Daarin was hij naast Robert Pattinson en Sebastian Stan.

Overigens gaat het nu slechts om een gerucht. Het nieuws is nog niet officieel onthuld door Netflix en de acteur. Tot die tijd is het sowieso niet meer dan een gerucht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen