search
Netflix-serie 'Cowboy Bebop' onthult legendarisch beeld

Netflix-serie 'Cowboy Bebop' onthult legendarisch beeld

De serie Cowboy Bebop is in november te zien en is echt heel speciaal.

Jim Pedd
Netflix zet hoog in de komende tijd met heel wat originals. Een daarvan is Cowboy Bebop, die heel spannend belooft te worden. Vooral voor fans die zich heel erg afvragen of deze anime-verfilming wel een succes kan zijn (en of deze wel trouw is aan het bronmateriaal).

Vandaag krijgen we een nieuwe foto, die voor fans heel erg belangrijk kan zijn. Het is namelijk een live-action verfilming van een scène die onder de anime fans bekend staat als de Battle of Fallen Angels, eentje die zelfs buiten fans van deze specifieke serie heel bekend is.

Twee tegenstanders
Op de prachtige foto zien we hoe Spike Spiegel lijnrecht tegenover een andere premiejager staat; Sid Vicious. De zilverharige bandiet wordt weergegeven als een chaotische huurling die alles doet wat mogelijk is om de misdaadsyndicaten tegenover elkaar te houden.

Duidelijk is dat de twee het in een episch gevecht tegen elkaar op gaan nemen. John Cho's Spike ziet er uit alsof hij niet helemaal fris is in dit gevecht, en dat past wel bij de serie en zijn positie op dit moment.

Hieronder kan je de foto zien.De serie Cowboy Bebop wordt op 19 november op Netflix gelanceerd.Aanbevolen artikelen