search
Nieuwe 'True Lies'-serie begint flink op stoom te komen
Series / Nieuws

Nieuwe 'True Lies'-serie begint flink op stoom te komen

De serie True Lies heeft nieuwe castleden gevonden, dat belooft wat.

Een van de beste films van acteur Arnold Schwarzenegger wordt in een televisieserie veranderd: True Lies. Extra bijzonder is dat er daarmee niet alleen voor een vervanger van Schwarzenegger gezocht wordt, maar ook voor Jamie Lee Curtis.

De spionagefilm die oorspronkelijk door James Cameron geregisseerd was, is een van de beste films met Schwarzenegger erin. Curtis won echter de Golden Globe voor de beste actrice in een komedie, en volledig terecht ook.

Nieuwe castleden
Variety weet nu te onthullen dat actrice Ginger Gonzaga de rol van Helen Tasker mag spelen - de oorspronkelijke rol van Jamie Lee Curtis dus.

Daarmee wordt zij dus een heel bad-ass personage, en is ze de tegenspeler van Steve Howey die de rol van Schwarzenegger op zich neemt.

Gonzaga is een onbekende op dit moment, al heeft ze wel een grote bijrol in de Disney+-serie She-Hulk van het Marvel Cinematic Universe. De serie True Lies wordt geschreven door Matt nix en regisseur is Anthony Hemingway.

Wanneer de serie te zien is, is helaas nog niet officieel bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen