Marvel-fans helemaal gehypet door 'Daredevil'-geruchten

Marvel-fans helemaal gehypet door 'Daredevil'

Fans van Daredevil denken dat er heel veel gaafs aan zit te komen op Disney+.

Jim Pedd, 4 oktober 2021 om 09:45

Het gerucht gaat al langer rond dat er een reboot aan zit te komen rond Daredevil, het Marvel-personage waar Netflix in samenwerking met acteur Charlie Cox een serie (met drie seizoenen) over maakte.
Het gerucht gaat al enige tijd dat Daredevil van Cox terugkeert in de film Spider-Man: No Way Home. En tegelijk stelt de doorgaans onbetrouwbare Daniel Richtman dat Daredevil ook te zien zal zijn in de serie Echo. Dat wordt door Cox ontkend, maar fans zijn toch al dol op het idee dat hij terugkeert in de rol.

Terug als Daredevil?
"Ik heb die geruchten gehoord, maar het is zeker niet mijn Daredevil. Ik ben niet betrokken," vertelde Cox deze lente aan ComicBook.com toen de site hem vroeg naar een mogelijke terugkeer.

"Als het waar is, dan ben ik het niet. Dan is het een andere acteur. Als fan van de Marvel-films houd ik ervan als je hen kan zien, maar omdat wij op Netflix zaten, hadden we niet zoveel mogelijkheden. Ik weet niet zo goed waarom. Maar ik houd heel erg van het idee dat Jessica en Matt op de achtergrond te zien zouden zijn. Dat Matt Peter Parker adviseert als advocaat. Dat zou heel, heel tof zijn."

Hieronder wat van de enthousiaste fanreacties:De serie Daredevil is op Netflix te streamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Daredevil

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws