search
Marvel wil mogelijk soft-reboot 'Daredevil' mét Netflix-acteurs
Series / Nieuws

Marvel wil mogelijk soft-reboot 'Daredevil' mét Netflix-acteurs

Ondanks alle geruchten hebben we tot op heden nog geen link gezien met de series van Netflix.

Alweer even zijn de rechten van de personages die Netflix heeft gebruikt in de The Defender-seriereeks terug bij Marvel Studios. Het is zelfs zo dat de Disney-dochter de acteurs in die series kan vragen om de rollen opnieuw te spelen.

Nu komt er via Daniel Ritchman (via Knight Edge Media) het gerucht dat Marvel Studios zijn zinnen heeft gezet op een soft reboot van Daredevil, de eerste serie in de reeks Netflix / Marvel-series die verschenen van 2015 tot en met 2019.

Soft reboot Daredevil
Volgens het gerucht, dat je waarschijnlijk met een korreltje zout moet nemen, zou Marvel enkele van de acteurs terug willen vragen. Het is overigens nog onduidelijk of Marvel Studios zou werken aan een serie voor op Disney+ of een film voor in de bioscoop.

Ook zouden in de serie enkele andere van de personages uit de andere samenhangende series te zien moeten zijn. Die series zijn Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en de team-up serie The Defenders.

Er gaat ook nog altijd het gerucht dat Vincent D'Onofrio's Wilson Fisk en Charlie Cox' Matt Murdock te zien zullen zijn in het dit jaar te verschijnen Spider-Man: No Way Home. Time will tell...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen