'Bridgerton'-ster verwachtte dat de serie keihard zou floppen

'Bridgerton'-ster dacht dat de serie zou floppen

Bridgerton is de grootste hit van Netflix, maar dat was niet volgens verwachting.

Jim Pedd, 7 oktober 2021 om 10:03

Phoebe Dynevor dacht dat niemand zou kijken naar Bridgerton. De serie is een gigantische hit geworden op Netflix en echt een wereldwijd fenomeen.
Zo erg zelfs dat Netflix de serie waarin we volgen hoe Daphne Bridgerton in de Londense high society een echtgenoot probeert te vinden, drie nieuwe seizoenen en een spin-off krijgt. Maar actrice Dynevor dacht dat het niets zou worden.

Gigantische hit
De serie is de grootste original ooit van Netflix. 82 miljoen huishoudens keken in de eerste maand dat de serie op de streamingdienst kwam te staan, meer dan 20 miljoen meer dan verwacht werd.

Bridgerton maakte van Dynevor en acteur Regé-Jean Page grote sterren. Maar niet iedereen had dat verwacht, zeker Dynevor niet:

"Ik schreef letterlijk in mijn dagboek: de serie is uitgebracht, sommige mensen houden er wel van, en ik heb weer ruzie met mijn broer."

Dat kwam vooral omdat ze dacht dat het "gewoon een ander project"' zou zijn. "Ik denk niet dat iemand erom zou geven. We zaten allemaal in lockdown, thuis en niets veranderde. In het eerste seizoen zeiden mensen tegen mij: 'je weet dat dit gigantisch kan worden'. Maar dat geloof je niet, tot het je overkomt."

Bridgerton is op Netflix te streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, seizoen 1

Populair nieuws