'Bridgerton' had een ander einde

De serie Bridgerton is de grootste hit die Netflix in z'n aanbod heeft.

Jim Pedd, 30-09-2021 09:13

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Bridgerton-actrice Nicola Coughlan laat weten dat het eerste seizoen van de televisieserie een alternatief einde had.
De Bridgerton-familie staat centraal in de serie van Netflix. Maar misschien wel het meest interessante personage is Lady Whistledown. Zij is de mysterieuze schrijfster van de brieven die schandalen onthullen die zelfs door de koningin gelezen worden. Bovendien zijn haar roddels de drijvende kracht van het narratief, zodanig dat ze dienst deed als verteller.

Alternatief einde
Julie Andrews spreekt de stem van Lady Whistledown in. Maar de echte identiteit van het personage werd aan het einde onthuld. Het was een belangrijke twist, die niet iedereen had zien aankomen.

Volgens actrice Nicola Coughlan was dit niet het oorspronkelijke einde van de serie. De schrijvers waren in eerste instantie helemaal niet van plan om al zo vroeg de identiteit van Lady Whistledown te onthullen als het personage. In een andere versie werd gehint naar Cressida Cowper als de vrouw achter de krantjes.

Coughlan vertelde:

"Er waren heropnames in juli, dus hadden ze een alternatief einde opgenomen. Ze zouden het erop doen lijken dat het Cressida Cowper was."

Je kunt Bridgerton op Netflix streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Seizoen 1

Populair nieuws