Netflix verwerft rechten op populaire animeserie

Netflix verwerft rechten op populaire animeserie

Uitstekend nieuws voor fans van de populaire animeserie 'Cowboy Bebop'...

Geoffrey Ketels, 14-10-2021 16:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft bekend gemaakt dat ze de rechten heeft verworven op de populaire animeserie Cowboy Bebop. Dit zorgt ervoor dat alle 26 afleveringen van de animeserie binnenkort bij de streamingdienst te zien zullen zijn.
Voor deze geanimeerde serie geldt dat ze afkomstig is van de hand van ShinichirÅ Watanabe. Voor het schrijven van het scenario werd een beroep gedaan op Keiko Nobumoto terwijl Toshihiro Kawamoto werd aangesteld als karakterontwerper.

De serie verscheen voor het eerst op Cartoon Network's Adult Swim in het jaar 2001. De reeks kon meteen rekenen op ongelofelijk veel populariteit. Ze staat ondertussen niet alleen bekend omwille van de actie, maar ook door haar komische momenten en de bijzondere muziek.

Live-action serie
De originele stemacteurs die betrokken waren bij de animeserie keren terug naar het project om een Japanse dub te leveren voor de live-action serie die van start gaat op Netflix op 19 november. Voor de live-action serei geldt dat ze wordt geregisseerd door Alex Garcia Lopez en Micheal Katleman. Als uitvoerend producent en showrunner werd gekozen voor André Nemec.

De animeserie Cowboy Bebop is wereldwijd te bekijken op Netflix vanaf 21 oktober 2021.

Lees meer over: Cowboy Bebop, serie, series, Netflix, anime, animeserie

Populair nieuws