search
'24' keert mogelijk zonder Jack Bauer terug
Series / Nieuws

'24' keert mogelijk zonder Jack Bauer terug

Fox wil in elk geval meer afleveringen van de hitserie.

Afgelopen jaar kwam er al een eerste spin-off van 24 uit, 24: Live Another Day. Daarvoor keerde Kiefer Sutherlands Jack Bauer terug voor een twaalf afleveringen tellend avontuur. Afgelopen jaar liet Sutherland weten geen zin meer te hebben in meer seizoenen. "Mijn botten kraken. Wat moet ik doen? Jack Bauer met een rollator spelen? Dus ja, dit is het. Voor mij is het voorbij."


Voor Fox echter niet. Fox Television Group voorzitter Dana Walden zegt een goede pitch gehoord te hebben van producenten Howard Gordon, Evan Katz en Manny Coto. Die pitch zou in 2016 op televisie gerealiseerd moeten zijn. "Waarschijnlijk zal hij niet in dit seizoen te zien zijn," vertelde Walden over de aanwezigheid van Bauer.

"We weten het nog niet, we zijn nog niet zo ver gevorderd. Maar ik weet dat hij [Kiefer Sutherland] ons steunt bij ons verlangen meer afleveringen te maken," vervolgde Walden. "Als het verhaal spannend genoeg is, het real-time element klopt. Dus al die productie elementen die uniek zijn voor 24 kloppen, denk ik dat het zou kunnen werken."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen