'Lost'-schrijver: we deden maar wat

Lost-schrijver: we deden maar wat

Er blijkt nooit een plan geweest te zijn achter de mysteries.

Jim Pedd, 20 januari 2015 10:03

Een van de schrijvers van Lost heeft eindelijk toegegeven wat velen al vermoed hadden. Er blijkt nooit een groter plan te zijn geweest rond alle seizoenen van de serie. Schrijver Nick Santora, die aan Prison Break meeschreef, zegt van een collega-scenarist, die aan ABCs Lost werkte, gehoord te hebben dat het team achter die serie gewoon maar wat deed.
”We hadden een uitdrukking in de schrijversruimte: ‘Geen ijsberen’, een referentie naar Lost,” begon hij. ”Vrienden van me schreven aan Lost. Ik mag niet zeggen wie het waren. Maar ik keek football met een van hen en vertelde hoe geweldig ik de serie vond. En zei, ‘Hoe gaan jullie al die dingen uiteindelijk afronden?’ Hij keek naar me en zei, ‘Dat gaan we niet doen.’ En ik zei daarop: ‘Wat bedoel je daarmee?’ Waarop hij zei: ‘We bedenken letterlijk de vreemdste dingen en schrijven die op. We gaan het nooit afronden.’ En ik keek naar hem en zei, ‘Dat is zo’n bullshit, jullie spelen gewoon met het publiek.’”

Afgelopen september liet Lost-showrunner Carlton Cuse nog weten dat een zevende seizoen onvermijdelijk is. Disney heeft nu de rechten op de serie en zou daar om die reden meer mee willen doen.

Bron: Independent

Lees meer over: lost, abc, disney, nick santora, prison break, plan, seizoen, mysterie, carlton cuse

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws